WinterWegWezen

Tienerweekend in de Kerstvakantie

WinterwegWezen is een bijzonder weekend dat wij één keer in de drie jaar organiseren. De volgende staat voor 2022 op het programma.

Wat mag je verwachten?

Vier intensieve Bijbelstudies van Taz. Net zoals in de zomer duiken we diep in een tekstgedeelte en zoeken we naar de waarheid die God aan ons wil openbaren. Zo halen we lessen uit de Bijbel die ook in onze hashtagcultuur van toepassing zijn.

Super gave leiding. We zorgen zoals altijd voor een super goed team dat niet alleen voor sportieve, recreatieve en relaxte momenten zorgt, maar ook klaar staat om je geestelijk te ondersteunen in de strijd die we allemaal gemeen hebben.

Een fancy gala diner. Hét hoogtepunt van het weekend is het gala diner op zaterdagavond. De leiding kleedt de eetzaal chic aan, de keukenstaf trekken alle stoppen uit voor een fancy diner, we halen er een aantal statige obers bij en de tieners trekken de mooiste jurken en colberts uit de kast en komen super elegant tevoorschijn. Je krijgt twee uurtjes de tijd om je op zaterdagavond "op te tutten" en klaar te maken... die tijd hebben de jongens vooral nodig om de stropdas goed te strikken. Daarna wordt het op een heel andere manier zoals altijd super GNBKgezellig!

WinterWegWezen is opgezet als reünieweekend voor de tieners die in de zomer meegeweest zijn op het Tienerkamp.Gala

Me

"Bij gala's gelden striktere kledingvoorschriften dan bij 'gewone feesten'. Over het algemeen wordt bij een gala de dresscode "Black Tie" of Feestelijk verwacht. Een gala is doorgaans een formele gelegenheid, waarbij zowel dames als heren zich netjes dienen te kleden. Door gepaste kleding te dragen toon je respect naar de gastheer of -vrouw, of de gelegenheid. Dames hebben keuze uit heel veel extravagante avondjurken en heren worden in kostuum verwacht."
-- dresscode.nl

Dresscode.nl: Black Tie Gala

Diclaimer: op de desktop versie van de bovenstaande site is de eerste foto een goed voorbeeld van "té bloot en té laag".

Heren, misschien heb je geen colbert in de kast hangen, laat staan een stropdas of strik. Daar heb ik best wel begrip voor. Toch wil ik je op het hart drukken dat de dames deze kans niet laten glippen om met de mooiste jurken tevoorschijn te komen. Doe je best doet om je aan de dresscode te houden. Een stropdas of strik is een must. Heb je geen colbert? Leen er één van je vader of van iemand in de Gemeente... loop desnoods met je moeder een paar Kringloopwinkels af. De clou is dat je er wat moeite voor doet.
Heb je nog nooit een stropdas gestrikt? Daar help ik je wel mee.

Dames, we organiseren een sfeervolle avond en hopen dat je elegant de zaal binnenloopt, maar het is geen gelegenheid om met je lichaam te pronken. Ga op zoek naar een mooie avondjurk die niet té strak, té laag, té kort of té bloot is. Ja... dat kan een uitdaging worden, maar het is zeker niet onmogelijk. Je moet wellicht wat langer shoppen (o nee! ~ haha) om die jurk of een bijpassende bolero, die de schouders bedekt, te vinden. Heb je tips nodig? Zoek dan contact op met Marie, Tigger, Giggles, Gloria of Oma Duck - of stel je vraag in de app aan de oudere tienermeiden.
Vergeet ook niet dat het januari is... KOUD! We stappen in de gala kleding ook even naar buiten.all-in weekendprijs: €89